Hundespill på nettet

Hunder er menneskenes beste venn, slik har det nå vært i over hundre år. De støtter oss når vi er er usikre, de hjelper oss opp når vi er på bunn, og de gjør det hele med en glede vi skal se lenge etter hos mennesker. Hundeelskere finnes overalt og i alle aldre. Noen har et mer nøytralt forhold til hunder, mens andre er fanatiske og sørger for at alt som kan relateres, er hunderelatert. Hundfrelste mennesker vil gjerne tilbringe noen timer med hundsimulatorer og dataspill med fokus på hunder. Slike finnes derfor i titalls på nettet – både som småspill, spill man må kjøpe og som pengespill.

Førstnevnte er populært blant barn som liker å surfe på nettet, og gratissider som 123Spill tilbyr flere morsomme småspill som har hunder i sentrum. Disse trenger ingen nedlastning og tar kun et par sekunder å åpne – perfekt for barn som vil more seg litt før det er leggetid. Så har man spill som Pet Grooming Salon og Puppy Center, der man får stelle hunder, gi dem mat og se dem vokse mens man har det gøy. Disse er også best egnet for barn og ungdommer med en spesiell interesse for hunder – fremtidige veterinærer vil nok elske disse.

Voksne mennesker med kjærlighet for hunder kan derimot unne seg en fullkommen opplevelse på det skandinaviske nettkasinoet Betsson, der man kan finne spilleautomater med hunder som tema – Diamond Dogs, Red Dog og Puppy Love er gode eksempler. Sistnevnte, Puppy Love, er en maskin med utrolig søtt tema og nydelig grafikk.

Fordelen med den sistnevnte varianten er at man faktisk kan vinne store penger mens man har det moro og ser hunder i ulike former og raser spinne forbi på skjermen. Hundespill er alltid positive og glade, som hundene selv. Menneskets beste venn følger oss gjennom tiden, den utvikler seg sammen med oss og ser lyst på fremtiden.